Skip to content

NANNIC

NANNIC bioactieve formules zijn geformuleerd met een basis die de huid beschermt, in plaats van deze op lange termijn te beschadigen.
Het mag gek klinken, maar vanuit medisch standpunt is het een gekend feit dat de basis van vele crèmes de beschermmantel van de hoornlaag na verloop van tijd schade toebrengt. De NANNIC-formules daarentegen zijn allen samengesteld met natuurlijke fosfolipiden die:

1. Identiek zijn aan de dubbele hydrolipide beschermlaag van de huid.
2. Micellen vormen die de actieve componenten diep in de huid transporteren.

Dit zorgt voor een zeer intense hydratatie en een optimale opname van de actieve stoffen in de huid. Op lange termijn zorgt dit voor herstel en verjonging van de huid.

Hoe ga ik te werk?

Na een zorgvuldige analyse geef ik je graag advies over de mogelijkheden en de juiste behandeling. De aanpak naar een mooie huid is de juiste thuisverzorging,  huidverbeterende behandelingen en eventueel een aanpak van binnenuit. Dit alles samen zorgt voor een prachtige stralende huid!

Vrijblijvende huidanalyse

Kom gerust langs voor een vrijblijvende intake! Stuur me een berichtje via e-mail info@skinsolutionswaalwijk.nl of via whatsapp: 06-48273362. Dan bespreken we jouw wensen voor je huid en maak ik een huidanalyse. Ik geef je graag een uitleg over de mogelijke behandelingen die voor jou geschikt zijn.